Over Mij

Tijdens mijn studietijd slokte fotografie meer en meer van mijn tijd op, wat doorgroeide tot  het fotograferen van mijn eerste bruiloften. In de latere jaren van mijn studie werd fotograferen zo’n groot onderdeel van mijn leven, dat ik mijn studie heb onderbroken om full-time te kunnen focussen op fotografie. Dat is inmiddels bijna 10 jaar geleden en het is nog steeds één van de beste keuzes die ik ooit gemaakt heb. De studie heb ik nooit meer opgepakt. Inmiddels ben ik volledig gespecialiseerd in bruiloften, waarbij mijn fotografie zich kenmerkt als fris, ongedwongen, puur en modern.

Bruiloften zijn daarbij iets geweldigs om vast te leggen. De emotie, liefde, momenten van zo’n dag. Iedereen is vrolijk, op zijn mooist.

Hierin heb ik een moderne werkwijze: jullie krijgen de bewerkte foto’s altijd digitaal in volledige resolutie. En uiteraard worden de trouwalbums geheel digitaal opgemaakt, om jullie nog, tijdens de preview, de vrijheid te geven kleine aanpassingen door te geven voordat het album fysiek gedrukt wordt. Dat maakt het geheel overzichtelijk voor zowel jullie als mij en staan jullie nooit voor verrassingen.

Buiten fotografie om houd ik erg van (verse!) koffie en lekker buiten koken (o.a. barbecues uiteraard). Om niet dik en rond te worden ben ik regelmatig aan het sporten en altijd opzoek naar iets nieuws, of het nou klimmen, hardlopen, zwemmen of fietsen is.

Neem gerust contact op om een keertje kennis te maken en je wensen of vragen door te spreken!

Neem contact op