Albums

Uiteraard wil je je foto’s zo mooi mogelijk presenteren. Hiervoor heb ik gezocht naar de mooiste albums, die je niet kunt laten liggen.

Kenmerkend voor de opmaak in de albums is de rustige, tijdloze en frisse uitstraling. Hierdoor kunnen jullie weer helemaal opgaan in de foto’s en worden jullie niet afgeleid door allerlei designtrucs. De albums worden digitaal opgemaakt, waardoor je als bruidspaar altijd eerst een preview van het boek kunt bekijken en eventueel enkele wijzigingen kunt doorgeven. Daarna pas wordt het boek gedrukt. Zo weet je altijd zeker dat je trouwboek precies is zoals jij het wilt!

De boeken worden geprint op mooi dik papier met de beste printkwaliteit en de mooiste kleuren. De pagina’s lopen vlak door, zonder naad, waardoor de foto’s nog mooier en ook full spread getoond kunnen worden. Er is keuze uit talloze formaten, luxe omslagen en verschillende leersoorten. Ook kunnen koffers en boxen besteld worden, om je boek optimaal te bewaren en makkelijk mee te nemen. Naast jullie eigen trouwboek heb ik ook prachtige minialbums, heel leuk om voor ouders of grootouders als verrassing erbij te bestellen.

Tijdens het kennismakingsgesprek kan je enkele trouwalbums inzien.

trouwalbumstrouwalbums2 trouwalbums3